Els pisos a preu assequible d'Andorra la Vella, a partir del 2024

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els pisos a preu assequible d'Andorra la Vella no es començaran a construir fins com a mínim el setembre de l'any que ve. Ho ha decidit el Comú de la parròquia, que llençarà un concurs per redactar un avantprojecte que podria posar uns 40 pisos al mercat.

La corporació tenia previst inicialment treure en concessió la construcció d'un bloc de pisos a preus econòmics, però no hi va haver ofertes i ho ha hagut d'assumir la corporació. Ara ha aprovat un concurs perquè es redacti el projecte. D'aquí a un any podria començar la construcció.

El cònsol major, David Astrié, explica que cap al febrer o març es podria tenir llest l'avantprojecte i cinc mesos després podria començar la construcció. "Ara, l'important és que tenim un concurs en marxa per seleccionar un tècnic, que farà un avantprojecte. I el Comú, que sortirà de les pròximes eleccions, el validarà. A partir d'aquí s'engegarà la roda", ha valorat el cònsol.

Per la seva banda, la consellera del PS Dolors Carmona ha indicat que "s'ha de fer ja. S'ha perdut temps i el que cal és recuperar al màxim aquest temps i que siguin pisos a preu assequible".

D'altra banda, el Comú també ha aprovat el pla d'igualtat. Ha ressaltat que mentre la bretxa salarial entre homes i dones és d'un 22% al país, la xifra a la corporació suposa entre un 4 i un 6%.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Eric Escabias
Locució: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.