La Pitavola conclou la seva quarta edició amb una bona valoració

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels objectius d'enguany era posar en valor els oficis antics del país. Tant paradistes com col·laboradors han fet una bona valoració de l'acte. 

Des de l'acte d'inauguració, la Pitavola del Comapedrosa ha posat èmfasi en la tradició, des de l'encesa de la carbonera a càrrec de Roger Solé fins a l'exhibició del bestiar del país.

Com és habitual, l'esdeveniment ha posat a disposició un mercat artesanal. Moltes paradetes tenien un punt en comú, els productes estaven fets a Andorra.

Durant aquest matí de diumenge, s'ha presentat l'escultura de l'edició d'enguany, que dona entrada al Parc Natural del Comapedrosa.

Si en les edicions anteriors es van crear la serenalla, la pitavola i l'isard, aquest any el ferrer artístic Jordi Illamola ha apostat pel trencalòs. En la presentació de l'escultura ha estat present el consol menor, Roger Fité, que ha mostrat la satisfacció dels comerciants i visitants.

L'èxit també ha estat en els tallers i sortides guiades per descobrir les muntanyes d'Arinsal. De fet, totes les activitats organitzades han ocupat totes les places disponibles.

Pitavola tanca aquesta edició amb bona dinàmica, i ja espera l'any vinent.

Informa: Liam Pallarés

Imatges: Javier Martín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.