"El pitjor equip del món" arriba als cinemes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

'El Pitjor equip del món' i 'Fulles caigudes' són les estrenes de la cartellera d'aquesta setmana. Dues pel·lícules carregades d'amor i comèdia que no deixaran indiferent ningú.

El pitjor equip del món. 
Dir. Taika Waititi

Aquesta setmana s'estrena "El pitjor equip del món". Una comèdia basada en fets reals de la selecció de futbol de la Samoa Americana, que després de tenir el pitjor resultat de la història, perdent contra Austràlia 31-0, decideix emprar una nova estratègia fitxant un entrenador holandès. 

Un inconformista, interpretat per l'actor Michael Fassbender, que està passant una mala ratxa, té la intenció de canviar la sort de l'equip i aconseguir classificar-se per al Mundial del 2014. 

Fulles caigudes.
Dir. Aki Kaurismäki

L'altra estrena de la setmana és "Fulles caigudes", una commovedora i còmica història romàntica ambientada als carrers de Helsinki. La pel·licula explica la història d'Ansa i Holappa, interpretats per Alma Pöysti i Jussi Vatanen.

Són dos personatges que es troben perduts en les seves feines monòtones i casualment es troben una nit a la capital finlandesa i descobreixen l'amor enmig del caos existencial. 

Informa: Laura Mitjans

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.