El pla d'urbanisme i ser encara companys d'equip comunal, claus del cara a cara massanenc 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'actualització del pla d'urbanisme, l'estació d'esquí i l'heliport. Són alguns dels principals temes del debat electoral de la Massana, marcat per crítiques encreuades de dos contrincants que encara formen part del mateix equip comunal. Una situació que els ha portat a tenir programes molt similars, un retret que també ha estat una constant des d'un bon principi. 

La revisió del pla d'urbanisme. Una prioritat compartida, però amb molts retrets al darrere que provenen del mandat que està a punt d'esgotar-se.  

"A cada comissió d'urbanisme surto amb una depressió de cavall perquè veiem, impotents, com es van aprovant, i no tenim més remei perquè la legislació ho permet, noves urbanitzacions i construccions i tenim exemples que posen la pell de gallina."
Guillem Forné, número 1 Amb Seny

"Em sobta molt que en cap moment hagi deixat constància del seu malestar a nivell urbanístic. No ho ha fet constar en cap acta i crec que ho hauria d'haver fet."
Eva Sansa, número 1 CC+DA+I

I lligat al creixement urbanístic que tots dos volen limitar, ha arribat la gestió de l'aigua. Proposen solucions similars per evitar noves mancances i, segons Sansa, compartides fins ara en una mateixa taula. Una crítica directa al programa del seu rival que el considera gairebé calcat. El que ha trobat a faltar, però, és que Amb Seny no esmenti l'estació de Pal-Arinsal, que pensa que és un motor clau de la parròquia. 

I una altra onada de retrets amb l'heliport nacional

"El primer projecte que se'ns va presentar finalment dista moltíssim del que se'ns va presentar ara fa molt poc."
Guillem Forné, número 1 Amb Seny

"Per una part, no s'ha canviat el projecte i, per l'altra, crec que això és un tema que si tant us inquieta, l'heu de parlar amb Govern."
Eva Sansa, número 1 CC+DA+I

Un cara a cara entre dos companys que encara lideren la parròquia, plegats. 

Recupera aquí el debat complet.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Pere Besolí 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.