La plaça Coprínceps tornarà a acollir Sant Jordi a Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes-Engordany presenta Sant Jordi amb un programa d'activitats que comencen dimarts a la biblioteca. Diumenge, la plaça Coprínceps tornarà a ser el centre de la diada amb lectures, tallers familiars i signatures de llibres.

Sant Jordi a Escaldes-Engordany comença dimarts amb activitats fins dissabte. Els actes es faran a les tardes a la biblioteca i els encarregats d'obrir el programa són llibreters i editors recomanant lectures, amb la presentació de vint llibres editats al país. Des del comú asseguren que és un bon moment pel que fa a la cultura i per això l'objectiu és seguir fomentant-la. Valentí Closa, conseller de Vida Cultural del comú d'Escaldes-Engordany, explica que "hem de fomentar la lectura i això no deixa de ser un hàbit".

Hi ha tallers infantils, música, presentacions de llibres, una gran varietat d'activitats amb el punt en comú que la lectura i la cultura entrin a les cases. I quan arribi diumenge, la plaça Coprínceps tornarà a acollir la diada de Sant Jordi, amb espais de llibres, flors i artesania. Aquest és el primer cop en tres anys que consideren que es celebra amb completa normalitat després de la pandèmia. Closa comenta que esperen "tornar a la normalitat plena, que vingui molta gent i que comprin molts llibres i moltes roses". 

Serà una jornada llarga, que començarà a les 10 del matí i acabarà al voltant de les vuit del vespre. Pel que fa als participants, asseguren que tot hi haver més demanda l'espai té un aforament màxim, i de cara a properes edicions, es plantegen repensar el format per donar cabuda a més persones.

Informa: Maria Lucena
Imatges; Anna Romagosa 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.