La plaça de la Germandat es rendeix als Figa Flawas

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Figa Flawas va capgirar aquest dilluns la plaça de la Germandat en el concert més multitudinari de la festa major de Sant Julià de Lòria, davant d'un públic molt majoritàriament jove.

En poc més de dos anys de vida Figa Flawas ha aconseguit convertir-se en uns dels grups del moment i el concert a la plaça de la Germandat ho demostra. A l'escenari, una fórmula addictiva que uneix de forma desacomplexada el català amb ritmes llatins, des del reaggaeton fins a la bachata i la rumba, passant també per la música electrònica i el pop. 

El duo format per Pep Velasco i Xavi Cartanyà va presentar aquest dilluns el disc "La calçotada" amb cançons com la bachata "Mussegu", la col·laboració amb Mushkaa "Diabla" i "La salsa".

Però als de Valls el que millor se'ls dona és fer-ho passar bé. El xou enèrgic i imparable dels Figa Flawas va posar de cap per avall una plaça plena, sobretot, de gent jove. Per cert, qui no es va perdre la festa és Carles Tamayo, periodista d'investigació i youtuber, conegut per les seves infiltracions en sectes i estafes, que en un mes presenta a diverses plataformes 'Como cazar un monstruo'. És un habitual de les festes perquè la seva àvia és de Sant Julià.

Però ahir no només va haver-hi concerts. El cònsol major de Sant Julià va guarnir, amb un penjoll, els 40 anys d'història de la Dama Blanca i els 10 de la gegantona Canòlich. Van completar la tarda el ball de la Marratxa, una de les tradicions més antigues de la parròquia, i el nou ball dels Capgrossos de Sergi Mas.

Informa: Gerard Castillo

Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.