La població d'Andorra no arriba a les 70.000 persones

Aquesta és l'estimació que fa el departament d'Estadística a 31 de desembre del 2013. La xifra difereix força de les 76.000 que estan oficialment registrades als censos parroquials. El descens del nombre de portuguesos ha estat, per nacionalitats, el més acusat.
76.098 habitants. Aquesta és la població registrada pel departament d'Estadística a 31 de desembre del 2013. Amb tot, el mateix departament xifra en poc menys de 70.000 el nombre de persones que viuen a Andorra, una quantitat que és un 9% inferior. Això es deu a la neteja del cens que fan els comuns i que coordina el Consell del cens nacional de població. Segons l'ens, aquesta sobreestimació es concentra principalment en les persones de nacionalitat espanyola. Es calcula que n'hi ha prop de 3.000 censats que realment no viuen a Andorra. També es calcula que hi ha un miler de portuguesos i un altre miler de francesos que no hi viuen de manera efectiva.La meitat de la població és andorrana. En concret, 34.800 persones. Una quarta part són espanyols. Són poc més de 17.000. La tercera nacionalitat és la portuguesa, amb 9.600 habitants, és a dir, poc menys del 14% de la població. Hi ha uns 2.700 francesos, xifra que suposa un 4% de la població total, i 5.700 corresponen a d'altres nacionalitats.Informa: Xavi Palma Locució: Xavi Mujal
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.