El Poblet de Nadal tindrà espectacles de llums

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Poblet de Nadal s'inaugura el 24 de novembre. La inversió d'aquest any ha suposat uns 400 mil euros, i com a novetats destaquen els espectacles de llums. Hi haurà 83 parades a la plaça del Poble i creix la demanda per formar-ne part.

Andorra la Vella es transforma un any més en un Poblet de Nadal. Ho farà des del divendres 24 de novembre fins al 31 de desembre. La inauguració anirà de la mà de l'encesa de llums conjunta amb Escaldes-Engordany. Aquest cop hi haurà 83 paradetes a la plaça del Poble. Les novetats principals són la nova coreografia de les llums de les fonts de la Rotonda, el retorn de la parella de menairons o un espectacle de llums tal com ha esmentat el cònsol major de la parròquia, David Astrié, que ha explicat en què consisteix. "Com a novetat, un espectacle de llum i so a la plaça de l'antiga caserna de bombers que es basa en una cortina de llum LED de gran format on es projectaran coreografies a les tardes".

Es continuarà apostant per l'experiència del Neret After Shopping, on actuaran una quarantena de grups nacionals. També continuen els clàssics espectacles itinerants i l'oficina de correus màgica. La inversió d'aquesta vuitena edició ha suposat uns 400 mil euros, que han assegurat que generen un impacte positiu pel que fa al turisme a la parròquia. El cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, ha constatat que "cada any té més força aquest mercat i cada any tenim més demandes tant al Departament de Cultura com al de Turisme".

Tot i la clausura del mercat el 31 de desembre, la resta d'activitats sí que continuaran fins al 6 de gener. D'altra banda, els llums de la parròquia s'apagaran a la mitjanit, com una mesura d'estalvi energètic i també per la contaminació lumínica.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.