Poc seguiment de la Shopping Night fora dels eixos comercials

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dissabte, 2 de novembre, està prevista l´Andorra Shopping Night organitzada per Andorra Turisme. Un acte més, emmarcat en l´Andorra Shopping Festival que es du a terme tot el novembre, durant el qual els establiments podran obrir les portes fins a mitjanit. La iniciativa, però, tindrà poc o nul seguiment lluny de les parròquies centrals. La majoria de comerços que no estiguin ubicats en eixos comercials no tenen previst canviar l'horari normal d´obertura.
Al Pas de la Casa, l´altre gran pol comercial del país, la nit de compres decretada pel Govern no tindrà gaire incidència. Almenys, així ho veuen des d'Iniciativa Publicitària, l'associació que aplega els comerciants de la localitat encampadana. Valoren positivament la iniciativa i esperen que podran aplicar-la en plena temporada de neu. Ara, però, són ben pocs els turistes francesos que es queden a fer nit, la majoria se'n va a la tarda. Les baixes temperatures, a més, no conviden a obrir portes als establiments amb tan poca presència de visitants. Dissabte hi haurà animacions vinculades a l´Andorra Shopping Festival, però fins a les dues del migdia. A Encamp, cap dels comerços consultats per aquesta casa obrirà fins a mitjanit. El comú tampoc no té previst cap acció expressa per a l´Andorra Shopping Night.Una situació que es repeteix a la resta de parròquies perifèriques. De fet, la nit de compres ni tan sols apareix a la majoria d´agendes dels webs comunals. Algunes parròquies, cas d´Ordino o Canillo, tenen un teixit comercial molt modest, mentre que d'altres, com la Massana o Sant Julià, tenen els establiments molt dispersos. En qualsevol cas, comerciants, comuns i, fins i tot, Andorra Turisme, tots coincideixen que aquesta nit de compres de novembre l'aprofitaran, bàsicament, els grans eixos d´Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.Informa; Jordi Cama
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.