La policia ha detingut 21 persones la setmana passada, tres per violència en l'àmbit domèstic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Entre la vintena de detencions per part la policia, destaca el cas d'una dona per un ús fraudulent d'una targeta de crèdit, a banda d'allotjar-se en quatre hotels sense pagar. També hi ha tres casos de violència en l'àmbit domèstic i 13 contra la seguretat del trànsit. 

Una dona de 35 anys ha estat detinguda a Escaldes-Engordany per delictes contra l'ordre socioecònomic i el patrimoni. En concret va utilitzar de manera fraudulenta una targeta de crèdit en 13 operacions el maig passat amb un perjudici de 1.000 euros. A més, també es va allotjar en quatre hotels sense abonar les estades, amb un cost de 2.500 euros.

Aquesta és una de la vintena de detencions de la darrera setmana per part de la policia. Tres s'han produït per un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. En un cas un fill va agredir el pare i en els altres dos un home la seva parella sentimental.

A més, un home ha estat detingut per accedir al domicili de l'exparella i iniciar una discussió amb la mare de la dona, que va derivar en agressions i amenaces.

La policia també ha detingut en els darrers dies 13 persones per delictes contra la seguretat del trànsit. En destaca la d'un home que va donar positiu amb una taxa de 2,65 grams d'alcohol per litre de sang després de patir un accident.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Jordi Lorente 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.