La policia deté dues dones que intentaven passar tabac cap a França per valor de 14.000 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Detingudes dues dones que intentaven travessar la frontera amb tabac de contraban valorat en prop de 14.000 euros, a més d'una petita quantitat d'heroïna. Són dues de les detencions policials de la setmana.

Les dues dones, de 40 i 48 anys, van ser detingudes a la frontera del Baladrà, a primera hora del matí, després d'un control del vehicle. Els agents van trobar 3.540 paquets de tabac, uns 10 quilos de picadura i 5 quilos més de tabac de xixa. Tot plegat per un valor de gairebé 14.000 euros. A més, una de les implicades duia a sobre 0,4 grams d'heroïna.

Aquesta setmana també es va procedir a detenir un home de 35 anys per amenaçar un altre en un local públic amb un ganivet. També es trobava en possessió de 0,4 grams de cocaïna i 2,8 grams de marihuana.

A més, dos homes van ser arrestats, un per conduir sota els efectes de les drogues i l'altre per donar positiu en el control d'alcoholèmia.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.