La policia deté un home per agredir el seu pare

Un home de 54 anys va ser detingut aquest dilluns a Sant Julià de Lòria per agredir el seu progenitor després d'una discussió. De les detencions de la setmana també destaca la d'un home de 36 anys per consum de cocaïna i altres drogues.

Els fets van tenir lloc dilluns al vespre a Sant Julià de Lòria, quan es van requerir els serveis policials per una agressió dins un domicili. Quan va arribar la patrulla, van constatar que es tractava d’una discussió familiar que posteriorment va derivar en una agressió per part del detingut al seu progenitor.

A més, la nit de dimecres a Andorra la Vella, es va arrestar un home resident de 36 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per consum de cocaïna i altres productes estupefaents.

Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, s’han arrestat 3 homes residents amb taxes superiors a 0,80 grams d’alcohol per litre de sang. La taxa més a elevada ha estat 1,85.

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.