La policia detecta una xarxa de ciberdelinqüents

La policia ha enviat un avís que informa sobre una xarxa de ciberdelinqüents que es farien passar per empleats de la multinacional Microsoft, i que podrien enganyar usuaris per accedir a dades confidencials.

 

Precisament l'abril passat Andorra va signar un conveni amb el Consell d'Europa contra la cibercriminalitat que ha de servir per treballar conjuntament contra aquests tipus de crims i també perquè els estats participants comparteixin informació. En l'avís d'avui, la policia ha informat que els ciberdelinqüents es fan passar per treballadors de Microsoft i fins i tot han trucat a persones del Principat demanant-los dades confidencials per poder controlar els aparells remotament. Des del cos policíac es demana que si s'ha rebut una trucada sospitosa, s'avisi a la divisió de Delictes Tecnològics.

Informa: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.