La policia garantirà la seguretat del transport escolar en l'inici de curs

Coincidint amb l'inici del curs escolar, la policia engega una nova campanya de trànsit al voltant dels centres educatius. Es tracta de garantir el transport dels infants i la seva seguretat fent respectar el codi de circulació.

La campanya al voltant de les escoles començarà dilluns 9 de setembre i s’allargarà fins al dia 27, amb controls específics. Forma part del pla d’actuació per disminuir l’accidentalitat, garantir la seguretat dels nens i sancionar conductes imprudents al volant. S'adreça, tant als vehicles particulars com als de transport escolar i públic.

En els vehicles de fins a nou places, per exemple, els agents revisaran que es compleixin les especificacions reglamentàries i que s’utilitzin els sistemes de retenció infantils homologats i adaptats al pes i alçada dels infants. 

També vigilaran que no es deixi el motor en marxa més de dos minuts, que la ITV estigui al dia i l'estat dels pneumàtics. El cos d'ordre recorda que tots els passatgers d’un vehicle han de dur el cinturó de seguretat degudament cordat.

Informa: Redacció

Imatge: Policia d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.