Portugal prepara una missió comercial d´empreses de noves tecnologies a Andorra

Justament, avui que s'ha fet balanç de l'obertura econòmica, hem conegut que Portugal prepara una missió comercial d´empreses de noves tecnologies a Andorra.

Així ho ha explicat un directiu de l´Agència per a la inversió i el comerç exterior de Portugal, l'AICEP, durant la presentació d'una fira de productes portuguesos a un centre comercial.

Pedro Pessoa s´ha reunit amb els ministres d´Afers Exteriors, per abordar aquesta possibilitat i ha animat els empresaris andorrans a visitar Lisboa per conèixer les empreses del sector.

L´agència considera que, tant en l´àmbit agroalimentari com de noves tecnologies, Portugal s´ha reinventat i està ben posicionada en aquests àmbits. El responsable d´AICEP ha indicat que, l´any passat, 65 empreses portugueses van exportar al mercat andorrà i que Portugal exporta 1.870 milions d´euros a Andorra.

Aquest proper dijous 19 de setembre a les 21.30h , Juli Barrero entrevista als membres de l'Agència per a la inversió i el comerç exterior de Portugal  al programa de Ràdio Nacional (94.2FM), A voz lusa.

Informa: Xavi Palma/Agències    Imatge: Josep Maria Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.