Una prejubilació prematura al cinefòrum del Cineclub Les Valls

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Cineclub Les Valls porta 'Un lugar común', una sessió cinefòrum que comptarà amb l'andorrana Carla Altimir, ajudant de direcció de la pel·lícula.

El film vol ser una reflexió sobre la crisi d'identitat que moltes dones enfronten en arribar a la maduresa quan s'adonen de com són d'invisibles per als ulls de la societat. La protagonista, Pilar, interpretada per Eva Llorach, és una mare a qui l'empresa ha prejubilat als 52 anys.

Sense pensar-ho bolcarà les seves energies a cuidar la família però aviat s'adonarà que pot ser una altra Pilar. Altimir ha passat pels micròfons de la Nacional on ha dit que a Andorra li cal una empenta perquè les històries d'Andorra transcendeixin la frontera. 

"No sé si és a curt termini o a llarg termini, però amb les idees o les ganes dels que estem fent coses pel país i que passen al país. A veure si aquests creadors i creadores arriben on volem".

Carla Altimir, ajudant de direcció

Comença el cicle de cinema francòfon

Ja ha arrencat el cicle de cinema francòfon que organitza el Ministeri d’Afers Exteriors per commemorar el 20è aniversari de l'adhesió d’Andorra a l'Organització Internacional de la Francofonia. La ministra Imma Tor ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida a les projeccions.

La primera ha estat aquest dimarts, ‘Zaineb n'aime pas la neige'. Un altre dimarts, el 29 d’octubre, es projectarà ‘Freda’ de l’haitiana Gessica Généus, aclamada al Festival de Canes.

Finalment, el 26 de novembre serà el torn d’‘Atlantique de la francosenegalesa Mati Diop, guardonada amb el Gran Premi del Jurat a Canes.

Informa: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.