Els premis ESLAND se celebraran a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimecres s'ha anunciat que la tercera edició dels premis ESLAND es faran a Andorra el 16 i el 17 de febrer. TheGrefg organitza aquesta entrega per reconèixer la creació de contingut en streaming.

"El dia principal dels ESLAND serà el 17. El dia 16 farem una activitat, aquest any és una mica diferent i donarem contingut nou que tindrà una bona causa al darrere. Hi ha molts canvis de categories, algunes que venen i d'altres que se'n van, criteris de selecció, de guanyadors, entre d'altres".

The Grefg, streamer.

Hi havia dubtes sobre si seria finalment Andorra la ubicació escollida. L'anunci s'ha fet esperar fins aquest dimecres al vespre en un reconegut per l'eix comercial amb un espectacle amb drons. La gala de premis s'espera que aculli unes tres mil persones, entre creadors de continguts i públic. L'esdeveniment durarà dos dies, en una de les principals novetats. L'streamer ha assegurat que ha estat tot un repte que i a poc a poc revelarà més informació.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.