Preocupació de l'oposició davant del cost del "cas BPA"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sorpresa i preocupació. Així han rebut els grups de l'oposició aquesta xifra de 23,6 milions d'euros.

Des del grup mixt s'esperaven una quantitat milionària però no tan elevada. L'atribueixen, en part, a la fórmula triada pel Govern per resoldre la crisi del banc. El grup liberal recorda que es tracta d'una xifra provisional i els demòcrates asseguren sentir-se tranquil·litzats per les explicacions del Govern.

La consellera demòcrata, Meritxell Mateu ha manifestat que: "És una bona cosa que el Govern hagi començat a valorar una primera xifra dels costos que pot generar BPA i també que ens hagi dit com ho podem finançar. Tranquil•litza saber que l’Estat només realitza un finançament transitori."

El president suplent grup mixt (SDP), Víctor Naudi s'ha mostrat en canvi preocupat per la xifra i ha declarat que això "és el resultat de l’organització, de la forma de fer del Govern." També en la mateixa lína el president del grup mixt [PS), Pere López ha mostrat "una certa preocupació pel cost que això pot tenir a les arques públiques. Hem de veure quines entrarien en un procés de venta de l’entitat però en tot cas, preocupació per unes xifres molt grans d’un procés pel qual encara hi ha molts dubtes sobre la gestió i sobre la feina que fa l’auditoria."

D'altra banda el president grup liberal, Josep Pintat ha avisat que "són previsions, no veurem el fi d’aquest tema mentre no hi hagi la resolució. I aquesta resolució està trigant."


Informa: Andrés González-Nandin

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.