El president de l'AREB compareix dijous davant la comissió legislativa de Finances i Pressupost

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Albert Hinojosa, president de l'Agència de Resolució d'Entitats Bancàries, compareixerà aquest dijous al matí davant la comissió legislativa de Finances i Pressupost. Hinojosa explicarà el pla de resolució de BPA i que passa, entre altres coses, per la subhasta de l'anomenat banc bo abans que acabi l'any.

El president de l´AREB explicarà oficialment aquest dijous als consellers generals quin calendari hi ha previst per a BPA. A mitjan agost hauria d´haver-se enllestit la revisió dels més de 20.000 comptes que du a terme PricewaterhouseCoopers i que comenci a funcionar l´anomenat banc bo amb els empleats de BPA que necessiti. A aquest banc bo es passaran els actius lícits i a BPA es mantindran els que provenen del blanqueig. També llavors s´haurien de començar a desbloquejar els comptes, intentant, però, que no hi hagi una fugida massiva de capitals.

Finalment, l´AREB ha encarregat a l´empresa Key Capital Partners la recerca de possibles compradors del banc bo. Entre setembre i desembre s´hauria de fer el procés de subhasta.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.