Presó per al causant de l'atropellament mortal al Canaro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El conductor que va causar l'accident de trànsit prop del Parador Canaro fa tres anys en què va morir un noi de 12 anys ingressarà una altra vegada al centre penintenciari de la Comella per complir una pena d'un any de presó ferma. El Tribunal Superior ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat per la defensa en el qual es demanava una rebaixa de la condemna i ha confirmat íntegrament la sentència del Tribunal de Corts.
El jove canillenc que fa tres anys va atropellar mortalment un nen de 12 anys a la carretera general 2, a l'altura del Parador Canaro, haurà de tornar a la Comella per complir un any de presó ferma. En els propers dies s'haurà de presentar al Tribunal de Corts per executar la sentència que el condemnava a un any de presó ferma i a 18 mesos condicionals. La sentència és ferma després que el Tribunal Superior hagi desestimat el recurs d'apel·lació presentat per la defensa del conductor en el qual demanava una rebaixa de la pena per tal d'evitar que l'acusat hagués de tornar a la Comella. El jove ha estat condemnat per un delicte d'homicidi per imprudència greu. Es considera provat que l'excés de velocitat va ser la causa de l'accident ja que el conductor anava a 110 quilòmetres per hora en un tram limitat a 60. També que l'acusat no va frenar en cap moment tot i que va veure el nen a una distància de 140 metres. El noi va intentar esquivar el cotxe girant sobre els seus passos, la mateixa trajectòria que va fer el vehicle per evitar el cop. No ho va aconseguir i el va embestir. Després un altre cotxe el va tornar a atropellar.Informa: Ana Alamán
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.