Presó condicional per a una parella que es va agredir

El Tribunal de Corts ha jutjat una parella que es va agredir mútuament durant una baralla. Els acusats, coneguts per la policia per la seva relació conflictiva i pels problemes que arrosseguen pel consum d'alcohol, van ser detinguts el novembre amb diverses ferides. Segons el fiscal, ella va rebre cops de puny i ell, un tall amb un ganivet. La parella, que es va casar dissabte passat, només reconèixer que es van empentar.

La fiscalia demana una pena de tres anys de presó condicional amb l'obligació de seguir un tractament de desintoxicació de l'alcohol per a la dona processada en considerar provat que va ferir la parella amb un ganivet. Per això, l'acusa d'un delicte major de lesions doloses mitjançant una arma i de maltractament domèstic. Per a l'home, el fiscal ha demanat vuit mesos de presó condicional qualificada. Les defenses, per contra, han sol·licitat penes molt més baixes perquè els acusats només han reconegut que es van donar empentes però que no es van fer ganivetades ni cops de puny.

Al judici, un dels policies que va actuar a la baralla ha explicat que es va trobar amb un espectacle, amb agressions mútues, insults i crits i amb els dos acusats beguts. Era una més de les trucades que atenien per discussions conjugals al domicili. Els processats són vells coneguts de la policia i la Batllia pels problemes derivats del consum d'alcohol.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.