A la presó els dos detinguts per violació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els dos homes detinguts per violar una dona la matinada de dimecres al Pas de la Casa ja són a presó. Els arrestats, que eren família, van ser detinguts a Soldeu, on es van desplaçar després de l'agressió. 

Nebot i oncle, de 25 i 48 anys, van ser detinguts acusats d'un delicte contra la llibertat sexual per violació. 

La víctima va denunciar a la policia que els dos homes l’havien agredida sexualment la matinada de dimecres a l’habitació d'un hotel del Pas de la Casa on s’allotjaven.

Els agressors van penjar el cartell de 'no molesteu' i van informar el grup de viatgers amb qui van venir a Andorra que marxaven del país. Ara bé, en realitat van canviar d'hotel, a Soldeu, on finalment divendres van ser detinguts. Aquest dilluns a la tarda tots dos han ingressat a presó

D'altra banda, el cap de setmana la policia també ha arrestat un home de 44 anys a Andorra la Vella per violència de gènere. Va agredir la dona a casa en presència de la filla.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.