El pressupost d'Afers Socials per al 2025 serà de 42 milions d'euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Augmenta uns 11,6 milions d'euros el pressupost del 2025 destinat al Ministeri d'Afers Socials i Funció Pública. D'aquesta xifra, el gruix important, de més de 7 milions, anirà al Departament d'Afers Socials per l'increment dels ajuts a famílies i a pisos de lloguer per fer front a la crisi actual de l'habitatge.

42 milions d'euros és el pressupost d'Afers Socials del 2025, un 21% més respecte al d'aquest any. Aquest augment, de 7,2 milions, es deu sobretot, al creixement dels ajuts a famílies: 3 milions es destinaran a serveis sociosanitaris i a pensions de solidaritat del projecte de gent gran.

A causa de la problemàtica actual de l'habitatge, una part important, 2 milions d'euros, aniran a ajuts a pisos de lloguer.

Pel que fa a Funció Pública, el pressupost també creix en comparació amb el 2024. Concretament, un 17%: serà de 19,7 milions d'euros. I és que el departament augmenta uns 2,6 milions la partida per pagar les pensions de jubilació del personal de l'Administració.

Infància, Adolescència i Joventut és l'altre departament amb un increment significatiu, d'1,5 milions. Una partida que es dedicarà a la gestió del Centre Residencial d'Educació Intensiva i a l'ampliació de places contractades.

Informa: Karen Gacusana

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.