El preu mitjà del lloguer supera els 2.500 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El preu mitjà del lloguer a Andorra es troba prop de 2.700 euros, una xifra que ha augmentat respecte del primer trimestre de l'any, així ho ha presentat el portal immobiliari Pisos.ad.

El portal immobiliari ha situat el preu mitjà del lloguer en prop de 2.700 euros en l'informe trimestral sobre el mercat residencial. Un preu que ha experimentat un increment del 5% en comparació amb el primer trimestre de l'any, passant de 2.566 euros a 2.695 actuals. Escaldes-Engordany se situa com la parròquia amb el preu mitjà de lloguer més alt, gairebé a 4.000 euros

Pel que fa als pisos en venda, el preu també ha patit un augment del 4,91%. Actualment, el preu es troba en gairebé 663.000 euros, una xifra que torna a demostrar la tendència a l'alça del mercat immobiliari andorrà. El preu mitjà més alt es troba a Ordino, on supera el milió d'euros, mentre que Encamp i la Massana presenten els preus més baixos.

El portal immobiliari també destaca que Canillo i Escaldes-Engordany són les parròquies amb més pisos de lloguer disponibles; en canvi, Encamp només en té 4.

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.