Primera guia de restauració del centre històric de la capital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els comerciants del centre històric d´Andorra la Vella editen la primera guia de restauració de la zona. L´objectiu és trencar el tòpic que a Andorra no hi ha bona restauració.

El centre d´Andorra la Vella és un espai ampli amb una gran varietat d´establiments, especialment de restauració. Tota aquesta oferta, ara ha quedat reflectida en una guia que reuneix l´oferta i la crítica de Joan Berenguer de 37 establiments dedicats a la gastronomia.

La iniciativa pretén trencar la idea que Andorra no té bons establiments quan, al centre històric, s´hi han instal·lat grans restauradors del país i, també, ofertes econòmiques per a tots els gustos en poc espai.

Les 25.000 còpies de la guia es repartiran per totes les cases comunes, oficines d´informació i alguns establiments per reactivar una zona que, els darrers anys, ha apostat per diferents iniciatives que comencen a donar resultats. Amb tot, segons l´associació, el primer tancament de l´avinguda Meritxell no va ser del tot satisfactori.

Els comerciants reconeixen les possibilitats d´una zona atractiva, cèntrica, amb oferta molt variada on només falta acostar-hi els visitants.

Informa: Toni Vila    imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.