Progressistes-SDP concorrerà, en solitari o amb altres grups, a les eleccions generals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Progressistes-SDP concorrerà als propers comicis generals, preferiblement amb altres grups però no descarten anar en solitari. És la decisió que s'ha pres en el consell nacional d'aquesta formació política que s'ha celebrat aquest matí. També s'han explicat les trobades amb PS i Demòcrates per a una possible aliança política.

Progresssistes-SDP continua defensant que cal un acord polític el més ampli possible per solucionar qüestions com l'habitatge i l'emergència econòmica. Per això en el seu consell nacional han decidit que han d'estar presents en les properes eleccions. Preferiblement formant part d'una coalició el més transversal possible.

Així ho explicava el president de progressistes-SDP, Jaume Bartumeu: "Serem presents a les properes eleccions. No li puc dir ara en aquests moments si serem presents en solitari o amb alguna altra força política. Nosaltres com més ampli pugui ser l'acord millor i, per tant, no hi volem anar sols però tampoc ho descartem."

Bartumeu ha donat a conèixer als membres del consell nacional els resultats de les converses sobre aquesta qüestió amb PS o Demòcrates. No hi ha resultats concloents. "Avui jo he explicat al consell nacional el resultat de les converses que he tingut tant amb el PS com amb Demòcrates i hem obert un procés de reflexió. Continuarem parlant amb aquestes dues forces", afrimava Bartumeu.

També volen fer campanya per la necessitat d'un acord d'associació amb la Unió Europea.

Informa: Pere Moliné
Imatges: D.Moreno-N.Forcada
Locucció: Maria Vilariño

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.