Progressistes-SDP no reconeix el deute de 2.500 euros a Demòcrates per les comunals del 2019

Progressistes-SDP no reconeix el deute que li reclama Demòcrates d'uns 2.500 euros per la participació conjunta en les comunals del 2019. La situació va començar quan el Tribunal de Comptes va amonestar totes dues formacions polítiques i va dir que aquesta infracció podria ser constitutiva d'un delicte de finançament il·legal.

Progressistes-SDP ha replicat, a través d'un comunicat, les declaracions de Demòcrates reiterant que els reclamen un deute d'uns 2.500 euros per la participació conjunta a les passades comunals a Ordino i Andorra la Vella. Pel partit polític socialdemòcrata no es pot donar per vàlida la demanda, que titllen d'unilateral, dels taronges i no l'accepten. Asseguren que fa quatre anys no van signar cap contracte d'adhesió ni de submissió i que el que fan ara els demòcrates és un abús de posició dominant.

Fa uns dies el Tribunal de Comptes va fer un informe sobre els partits polítics, on denunciava Demòcrates i Progressistes-SDP per un deute de la campanya de les passades comunals de prop de 3.500 euros que després es va reduir a 2.500. La institució de control assegurava que aquesta situació podria ser constitutiva d'un delicte de finançament il·legal. En el mateix informe també es recordava el deute que acumula Liberals amb una entitat bancària des del 2010 i que, actualment, ascendeix a 173.000 euros.

Informa: Pere Moliné 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.