Projecte per impulsar la restauració a la capital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella ha iniciat un projecte de suport als 300 establiments de restauració de la parròquia.

Ho ha fet amb la col·laboració de l'entitat catalana Fundació Alícia dedicada a la innovació en l'àmbit de la cuina. En fase de diagnòstic, a l'abril és previst presentar els resultats i les activitats per millorar. El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, exposa que aquesta iniciativa "ajudarà a que cadascú tingui molt clar el seu posicionament i la quantitat de sortides que podrà tenir aquest paraigües". I posa un exemple. "A Andorra la Vella la gent ve aquí. Molt bé, però, a banda de menjar puc tenir x restaurants o x tipologia de menjars, de menús específics".

En aquest sentit, la directora científica de la fundació, Elena Roura, assegura que "no hi ha res preestablert. És com deia el Sr. González. Estem oberts aquí a aprendre de tots i a fer propostes que siguin realistes... sobretot que siguin realistes".

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.