Un projecte sobre la salut al treball guanya la sisena edició del Premi Tàndem

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La salut al treball, evitar el consum de plàstics i atreure talent al Principat, són els eixos al voltant dels quals han girat les tres propostes finalistes dels Tàndem. El concurs que apropa els estudiants de batxillerat del centre de formació professional d'Aixovall al món professional de l'empresa.

El Centre de Congressos d'Andorra la Vella ha acollit la final que han disputat els tres grups participants, tots alumnes de darrer any i a només uns mesos d'entrar a formar part del teixit econòmic a la vida real. Amb la presentació del que han pensat com a iniciativa empresarial davant el jurat, on hi han sigut presents els ministres d'Economia i Educació, es tanca el camí que han recorregut un total de 91 alumnes acompanyats de 12 professors. 

Els participants en la final del Tàndem asseguren que el concurs els ha ajudat a conèixer més els seus companys de curs i sobretot a aconseguir una cohesió molt necessària també a l'hora de tirar endavant un projecte professional.

L'executiu ha felicitat la tasca dels joves i s'ha congratulat de poder celebrar una nova edició del Tàndem. Consideren que fins i tot la cerimònia d'avui és una manera d'apropar els estudiants a l'univers professional.

Aquesta hauria de ser la setena edició del concurs, però l'any passat no va ser possible per la Covid-19. Les empreses involucrades aquest any a la final són: FEDA, Daguisa Hotels i Abast Global. 

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.