El projecte solidari Karaban enfila la recta final

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El projecte solidari Karaban enfila la recta final. David Vilanova i Elena Milà han recorregut 11.000km amb bicicleta i només els en queden 1.000 més. La causa benèfica recapta diners per a l'ONG Kings&Queens of Kibera.

El 23 de setembre del 2023, David Vilanova i Elena Milà van iniciar una ruta amb bicicleta de 12.000 km per Europa i l'Àfrica. Onze mesos més tard, la meta és a prop. Es troben a Tanzània, en un poble a 20 quilòmetres de la frontera amb Kenya. La recaptació de diners és positiva, però encara queda una mica per arribar a l'objectiu final.

Els diners obtinguts de les recaptacions s'utilitzaran per donar suport a 22 infants de Kibera durant dos anys i donar-los una llar, escolarització i alimentació equilibrada. L'arribada a Kibera és prevista el 6 d'octubre, on serà Nico Mallo, responsable de l'ONG Kings&Queens of Kibera.

Informa: Liam Pallarés

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.