La promotora del projecte solidari 12x12 espera que el 2024 s'incrementin les donacions solidàries pels incentius fiscals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A partir de l'any vinent fer una donació solidària tindrà beneficis fiscals per a particulars i empreses. S'espera que augmenti la recaptació de les ONG a qui a hores d'ara els costa arribar al donant. Projectes com el 12x12 han ajudat a fer-se conèixer.

La campanya 12x12, en què Ràdio i Televisió d'Andorra col·labora per fer conèixer l'activitat d'algunes ONG, ha recaptat 750 euros en el primer trimestre de l'any. Ha sigut possible gràcies a l'activació del número curt a Andorra Telecom i les entrevistes. Projecte Vida, Copera Local i Marc GG han estat les primeres de l'any. El mes d'abril s'ha encetat amb Cáritas que, juntament amb Mans Unides i Aigua de Coco, es beneficiaran d'una acció al Vide dressing gràcies al grup de residents Andorrita

Marta Alberch, promotora de la campanya dotzexdotze, detalla què és el que faran al Vide Dressing. "Ells estan recollint roba que és la que vendrem allà a la parada del Vide Dressing i tot el que recaptem amb la venda d'aquesta roba de segona mà que ens han donat els mateixos assistents a les reunions d'Andorrita ho repartirem entre les 3 associacions".

El projecte impulsat per Andtropia té la intenció de seguir sumant esforços amb empreses per fer accions solidàries que beneficiïn les entitats i encara més de cara a l'any vinent, quan ser solidari desgravarà. Alberch exposa que esperen que sigui com al país veí, "que quan van canviar la llei del mecenatge les donacions a ONG es van triplicar".

Les empreses valoren una acció que els dona visibilitat i que molts aprofiten per fer-ne repercussió a les xarxes i augmentar la seva activitat. 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Albert Refart 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.