2.400 euros per enriquir l'església d'Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La subhasta benèfica 'Ai, la Verge' d'Ordino ha recaptat prop de 2.400 euros amb l'objectiu d'arribar als 6 mil euros per poder comprar una obra d'art per a l'església de la parròquia. De 50 peces, se'n van vendre 9. La resta podran ser adquirides els propers dies i estaran exposades a l'Estudi fins al 5 de novembre.

L'Edifici sociocultural d'Ordino va acollir una subhasta per poder finançar la compra de l'obra d'art 'Divinitat, mare i fill', de l'artista Claudio Ramires.

"L'essència de l'obra per a mi és la maternitat. És un homenatge a totes les mares. És el més diví que hi ha".

Claudio Ramires, artista

Un encàrrec fet pel mossèn Fenosa d'una verge per a l'església d'Ordino per un valor de 12 mil euros. El mossèn m'ha pagat la meitat, però des del Comú han volgut tornar a celebrar una subhasta benèfica per poder cobrir la resta. 

Per subhastar, 50 obres de 40 artistes del país. En total, se'n van vendre 9. La més cara, per 870 euros, de l'artista Pilar Luque.

"És una bona iniciativa perquè donem la possibilitat als artistes de presentar les seves obres i fer-se conèixer, de treballar i produir obres per a la comunitat d'Ordino i la parròquia."

Mònica Armengol, consellera de Cultura del Comú d'Ordino

Les peces que no s'han venut continuaran exposades a l'Estudi fins al 5 de novembre.

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.