Prop de 170 alumnes s'examinen de la selectivitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Prop de 170 alumnes de batxillerat s'examinen aquest dijous i divendres de la selectivitat, un examen que obre les portes a la universitat a Espanya. Com és habitual, els nervis han estat molt presents a l'inici de les proves. La mitjana d'aprovats es troba al voltant del 90%.

A les 9 en punt, concentrats i en silenci, prop de 170 alumnes de secundària, un centenar del sistema espanyol i la resta de l´andorrà, han començat al centre María Moliner una de les proves més importants per als joves estudiants, la selectivitat. Els nervis com sempre han estat inevitables en un examen "molt decisiu" i "una mica difícil", segons els alumnes. Altres, més tranquils, recorden que vénen de les POB i ja estan acostumats. Ja només volen "marxar de vacances".

Els resultats de la selectivitat a Andorra són bastant bons. La mitjana d'aprovats es troba al voltant del 90%. El més important és, però, aconseguir la nota suficient per poder cursar els estudis desitjats. "Les notes acuostumen a ser altes", diu Prados. Segons el director, però, "els alumnes que cursen el batxillerat són els que tenen la intenció de continuar els estudis en universitats espanyoles, sobretot a Barcelona i Lleida, i surten preparats".

El nombre d´alumnes que enguany s´hi han presentat es manté estable els darrers anys.


Informa: Ana Alamán
Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.