Prop del 60% de la població d'Andorra té un compte a Facebook

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Facebook continua sent la xarxa social amb més penetració entre la ciutadania. Gairebé 40.000 persones diuen que viuen a Andorra, xifra que representa que prop d´un 60% de la població és present a la xarxa social. Són algunes de les dades de l´estudi elaborat per Digui.

Facebook és la xarxa social amb més usuaris a tot el món, amb uns 1.600 milions. A Andorra també és líder. Hi ha gairebé 40.000 usuaris que diuen que viuen al país, una xifra que ha crescut al voltant d´un 3% el darrer any. Tot i que actualment prop del 60% de la població és a Facebook, el creixement d´aquesta xarxa social s´ha estancat els últims anys.

Per edats, mentre que l´ús de Facebook baixa entre els joves d´entre 13 i 24 anys, creix en la resta de franges d´edat: "Els joves avui en dia estan fugint de Facebook cap a una nova xarxa social, Snapchat", ha indicat el responsable de Digui, Alfons Miralles.

Després de Facebook, la xarxa amb més usuaris és Linkedin, amb 19.000; Instagram, amb 7.000; i Twitter, amb uns 6.600: "La xarxa social Linkedin ha crescut molt, possiblement a causa de la crisi", ha remarcat Miralles.

L´estudi de Digui també destaca l'augment de l'ús de dispositius mòbils, especialment entre els usuaris de Facebook. Passa d´un 78% el 2014, a un 90% el 2015 i a un 94% el 2016.

Informa: Anna Lladó Imatges: Josep M. Garcia Locució: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.