Prop del 90% dels enquestats són favorables a la conversió de Carlemany per a vianants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Concretament, els resultats del CRES indiquen que un 88% dels enquestats són favorables que l´avinguda Carlemany segueixi sent per a vianants. Una àmplia majoria considera que han millorat el confort per passejar i comprar, la dinamització de la zona i l´embelliment. Tot i així quatre de cada deu enquestats afirma que la mobilitat amb vehicle ha empitjorat.

A més, un 44% dels enquestats creu que també s'haurien de fer per a vianants altres carrers. La majoria dels qui ho pensen faria aquest canvi a l´avinguda Meritxell.

D´altra banda, l´enquesta del CRES també pregunta per la negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europea, de la qual n'ha sentit a parlar un 56% dels enquestats. De fet, un 45% creu que l'acord d'associació és la millor relació que s´hauria d´acordar, tenint en compte les especificitats del país. Un 15% voldria que Andorra en fos estat membre i el 23% creu que les relacions amb la UE ja estan bé com fins ara.

Informa: Andrés González-Nandín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.