Prop d'una trentena de plats competeixen a la Festa Culinària d'Encamp
Encamp va acollir ahir la 22a edició de la festa culinària que organitza l'Associació Proagermanament de la parròquia.
Un plat de civet de costella de porc amb samfaina i un altre de sushi a l'andorrana han estat els destacats pel jurat de la XXII Festa Culinària de l'APAE celebrada aquest dissabte a Encamp. Així, les cuineres Lita Valls i Lorena Palacios han obtingut les dues puntuacions més altes.
A continuació, Maria Lluïsa Sieurac ha quedat en tercer lloc amb un pastís de Halloween i la quarta posició ha estat per Lluïsa Palacios amb un semifred de nata. Per últim, Silvio Llorenç ha quedat en cinquè lloc amb l'elaboració d'un plat de cigrons amb tripa.
Hi van participar 27 concursants, que van presentar una varietat de plats amb uns elements en comú: havien de tenir com a ingredients llegums, verdures, pollastre o porc. Des de l'organització es va destacar la bona afluència d'enguany. De tots els plats, el jurat en va triar cinc, dels quals va valorar el sabor, la presentació i l'elaboració, que van ser guardonats amb diversos premis com ara televisors o altres aparells electrònics.
Informa: Andrés González-Nandin / Agències Imatge: Robert Querol