La proposta d'AE per regular el CBD no satisfà el Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha rebutjat la proposició de llei presentada per Andorra Endavant per regular el cànnabis terapèutic. El principal motiu és que es tracta d'un document que s'ha considerat massa genèric. 

El sector del CBD requereix una regulació molt més específica que la que planteja Andorra Endavant. El portaveu del Govern ha recordat que el grup parlamentari va votar favorablement a la proposta de resolució plantejada al debat d'orientació per treballar aquest sector. Guillem Casal, pel que fa al cas concret del noi que es troba a la presó, ha remarcat que no és aconsellable legislar per una situació concreta. 

"El text presentat és força genèric per a la regulació d'un sector que, no només ha de gaudir d'una bona definició dels conceptes tècnics, sinó que requereix una regulació específica que garanteixi la traçabilitat dels productes, així com els sistemes de control pertinents perquè la producció, la transformació o la comercialització d'aquests productes dins del mercat nacional i la seva exportació es faci de manera deguda per les autoritats competents".

Guillem Casal, portaveu del Govern 

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.