Proposta per promocionar turísticament les herbes aromàtiques

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La societat Sabors i Aromes d'Andorra prepara una proposta dirigida al ministeri de Turisme per aprofitar la producció d'herbes aromàtiques com a promoció turística del país. Preveu tenir-la enllestida la setmana vinent i, si fos aprovada, el projecte podria iniciar-se en un període de tres mesos.

Una oportunitat de promoció turística. Així veu la societat Sabors i Aromes d'Andorra la producció d'herbes aromàtiques i medicinals. Per aquest motiu la setmana vinent presentarà al ministeri de Turisme una proposta que planteja un enfoc turístic a aquesta producció. “Podria servir per crear un souvenir que fos l'olor característica del país, perquè se l'endugués el turista, indica el president de la societat, Albert Casal.

A més, el projecte preveu una part pedagòcia per al turista, a través de la creació d'una xarxa de camps de conreu d'herbes. “Volem proposar al ministeri de fer un itinerari pedagògic, que els turistes poguessin visitar els camps on es produeixen les plantes aromàtiques”. Si el ministeri aprovés la proposta, el projecte es podria iniciar en tres mesos. Casal estima que es podria donar feina a set o vuit persones durant tres mesos. La idea és que una part de la producció d'herbes l'adquirís el ministeri i que l'altra es comercialtizés en supermercats i botigues.

Informa: Andrés González-Nandín    Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.