Protecció civil organitza xerrades per donar consells d'autoprotecció a les llars de jubilats

Protecció civil ha impulsat un nou projecte centrat en l'organització de xerrades a les llars de jubilats sobre consells d'autoprotecció a l'hivern. Aquestes xerrades tenen la col·laboració d'Afers Socials i dels comuns.

La primera es va dur a terme a Ordino i aquest dilluns s’ha fet a la Massana, amb una trentena de participants. Les pròximes setmanes es faran a la resta de parròquies.

La iniciativa s’emmarca en les accions de prevenció i sensibilització que impulsa protecció civil prop dels col·lectius més vulnerables amb l’objectiu de traslladar-los informació d’interès que els serveixi per augmentar l'autoprotecció i gaudir de les activitats amb seguretat; com ara davant de fenòmens naturals propis de l’hivern.

Precisament, la voluntat de protecció civil és repetir les xerrades a l’estiu per abordar, en aquest cas, qüestions com les altes temperatures i les onades de calor. Aquestes es combinaran amb sortides a l’entorn natural amb la gent gran, una acció in situ que va començar al setembre amb una prova pilot al parc natural de la vall de Sorteny.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.