Protecció civil manté la prohibició de fer foc pel risc d'incendi

Protecció civil manté la prohibició de fer foc a les parròquies de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany pel risc màxim d'incendi i com a mínim es mantindrà durant aquest dilluns i dimarts.

En tot cas aquesta possibilitat dependrà de la meteorologia, ja que per dimarts a la tarda es preveuen ruixats i alguna tempesta que podria alleugerir la situació.

En cas de confirmar-se la previsió, protecció civil es plantejaria aixecar la prohibició, però en cas contrari i si es mantenen les temperatures altes, es podria fins i tot ampliar la prohibició a altres zones del país.

Tant els bombers com els serveis de circulació de les parròquies afectades realitzen vigilància especial dels berenadors per confirmar que es compleix la prohibició d'encendre focs.

Informa: Jordi Lorente

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.