Protecció de dades en el currículum

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Agència Andorrana de Protecció de Dades, l'APDA, engega una campanya per protegir la privacitat en l’elaboració i la gestió del currículum laboral. Hi col·laboren l’Agencia de Acceso a la Información Pública (AAIP) de l’Argentina i l’aessociació Argentinos en Andorra. 

La campanya de comunicació de l'APDA és didàctica i explica com elaborar, lliurar i recollir un currículum de feina des del punt de vista de la privacitat. Ho ha condensat en una càpsula d’un minut disponible als webs i a les xarxes socials de les entitats impulsores. Un vídeo on s’ofereixen consells per evitar la inclusió de dades sensibles, que poden portar a delictes com la suplantació d’identitat o bé a atacs contra la integritat i la intimitat.

Es recorda també als destinataris dels currículums l’obligació de facilitar tota la informació als candidats sobre el tractament de les seves dades personals, així com les mesures per protegir-les. El no compliment d'aquestes obligacions pot comportar sancions de fins a 100.000 euros.

Informa: Redacció

Imatges: Agència Andorrana de Protecció de Dades

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.