Prou Ensemble Teatre trasllada al públic a l'any 43

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Es va estrenar ahir i es representarà fins dissabte al Teatre de les Fontetes de la Massana. Parlem de l'obra "Un any de la nostra vida", una representació que ens situa en un poble del Pirineu l'any 43. Durant l'obra es poden sentir recursos de Ràdio Andorra i assistir en directe a alguns successos de l'època.

Aquest dilluns al vespre, el Teatre de les Fontetes acollia la primera representació d"Un any de la nostra vida", el que podria ser un capítol de la vida d'aquests personatges a l'any 43..

El grup independent Prou Ensemble Teatre recupera la parla de l'època al Pirineu i alguns tòpics com el menyspreu pel que venia de fora o les seves idees.

L'obra, que s'inclou dins la temporada de l'Escena Nacional, es tornarà a representar cada dia, fins dissabte, a dos quarts de deu de la nit al Teatre de les Fontetes.

Informa: Rosa Alberch    Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.