El PS demana explicacions sobre Grifols i més autocrítica a Espot

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS reclama que Xavier Espot comparegui públicament per donar explicacions sobre el final del projecte de Grifols i etziba que és ell qui hauria de fer autocrítica. Andorra Endavant coincideix que el projecte tenia moltes irregularitats i proposa que al terreny, on s'havia d'ubicar, es facin pisos a preus assequibles o una residència per a gent gran.

Els socialdemòcrates i Andorra Endavant han replicat les declaracions de Xavier Espot assegurant que el projecte de Grifols havia fracassat, en bona part, per les seves protestes. El PS ha considerat que el cap de Govern ha omès la veritat als partits i la ciutadania i ha reclamat que comparegui públicament. També ha constatat que la iniciativa tenia molts errors.

"Hi ha errors del pacte, de la manera de fer... Hi ha errors en tantes coses que el problema no és una visió partidista en unes eleccions. El problema és que aquest projecte en el qual hi crèiem i continuem creient en aquest tipus de projecte, s'ha fet malament."

Pere Baró, president del Partit Socialdemòcrata

Andorra Endavant, per la seva banda, ha explicat que va ser l'executiu qui va signar amb un pacte de socis amb l'empresa catalana on hi havia moltes coses que no rutllaven. A més, ha remarcat que el terreny on s'havia de fer es destini a allotjaments a preu assequible o una residència per a gent gran.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.