PS i Govern s'esbatussen per la relació amb les associacions de salut mental

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Picabaralla entre el Govern i el PS per la relació amb les associacions de salut mental, que es van sentir menystingudes. De fet, van arribar a acusar l'Executiu de crear guetos. 

Així ho ha exposat la consellera general del PS Susanna Vela: "La veritat és que vostès tenen una curiosa manera d'entendre el que és la participació ciutadana. Tan aviat es delega a tots els col·lectius una sèrie d'accions i propostes i se les fan seves gairebé fil per randa. I de vegades quan es requereixen certs tipus d'acords imposen les seves solucions i si els agrada bé i si no malament".

El ministre portaveu, Eric Jover, ha afirmat que la seva feina com a gestors públics és aguantar el cop, argumentar el que puguin i intentar millorar el dia a dia. I ha detallat que una comparació amb el gueto de Varsòvia li sembla "completament fora de lloc".

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.