La psiquiatra Gemma Garcia Parés és la nova cap de salut mental de l'hospital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La doctora Gemma Garcia Parés, fins ara cap d'hospitalització de la corporació Parc Taulí de Sabadell, és la nova cap de salut mental de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Garcia Parés haurà de ser l'encarregada de desenvolupar el nou projecte de salut mental del SAAS, que preveu l'ampliació assistencial a l'atenció primària, d'horaris al centre de salut mental i la creació d'una estructura de seguiment per a malalts crònics.

L´hospital Nostra Senyora ja té una nova cap de salut mental. Es tracta de la psiquiatra Gemma Garcia Parés. Garcia Parés, que és la dona del cap de traumatologia, Josep Muñoz, ha treballat durant 19 anys a la corporació Parc Taulí  de Sabadell, d´on és cap d´hospitalització de psiquiatria.

La nova cap, serà l'encarregada de desenvolupar el nou projecte de salut mental que vol impulsar la direcció del SAAS. Es tracta d´un projecte ambiciós de cinc anys, entre el 2015 i el 2020, i que suposarà l´ampliació dels serveis que es donen en aquesta especialitat.

Entre els objectius del projecte s´inclou formar metges de capçalera i infermeres d´atenció primària per acabar definint una xarxa de salut mental, ampliar els horaris de la unitat que atén aquests pacients a l´hospital i crear una estructura de seguiment per a malalts crònics i subàguds per ajudar-los en la reinserció a la societat i l´entorn, un recurs que ara no existeix i del qual el país s´haurà de dotar en el futur pròxim, segons la direcció del SAAS. El canvi en el projecte va motivar la destitució de Joan Obiols com a cap del centre de salut mental, en trobar-se, segons la direcció del SAAS, prop a la jubilació.

 

Informa: A.Alamán/A.Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.