Pujol Ferrusola reconeix haver demanat a un directiu d'un banc andorrà la destrucció de documents

El fill gran de l'expresident català, Jordi Pujol Ferrusola, ha reconegut davant l'audiència espanyola haver demanat als directius d'un dels bancs andorrans, on va tenir un compte, que destruïssin la documentació amb informació dels seus moviments bancaris.

A més, va reclamar que no figurés en el sistema informàtic de l'entitat financera. Així ho va respondre al magistrat José de la Mata i va afegir que ho va fer perquè volia que el banc complís amb la seva normativa. Aquesta establia que els documents estaven en vigor 20 anys i després es destruïen.
La demanda es va realitzar al 2010. Per altra banda,un informe policial espanyol estableix que la dona de Pujol pare, Marta Ferrusola, era la propietària juntament amb Jordi Pujol Ferrusola d'una societat panamenya, a on es desviaven els diners que tenien a Andorra.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.