A punt de tancar-se el conveni amb l'ONCE que regularà la comercialització dels jocs a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Consell Regulador del Joc té a punt el conveni amb l'ONCE que permetrà comercialitzar els jocs a Andorra. Només queda per definir el sistema de distribució i el percentatge que es destinarà a obres socials.

Després de tancar l'acord amb loteries d'Espanya, que ha permès regularitzar la venda dels seus jocs al Principat, ara el CRAJ ja té a punt un acord amb l'ONCE. En un 80% seria similar a l'establert amb la SELAE, però encara resta per definir la distribució i venda, que podria ser similar a la que s'aplica a Espanya, a través de punts de venda al carrer. Una part de la recaptació es destinarà a obres socials, un aspecte que recull la llei del joc.

"Dins del conveni hi haurà un 80% i l'altre 20% serà específic per temes molt particulars destinats a obres socials", ha afirmat el director del CRAJ, Xavier Bardina

Des del CRAJ també volen obrir la porta a la comercialització de jocs francesos, tot i que en el seu moment es va descartar per la presència residual a Andorra, centrat en el Pas de la Casa.

Pel que fa als jocs de l'ONCE s'espera que el conveni es pugui tancar durant el primer trimestre de l'any i que immediatament es pugui activar la comercialització dels jocs.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.