Purito Rodríguez serà a la bicicletada popular de Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El conegut ciclista resident a Andorra Joaquim Purito Rodríguez participarà en la primera bicicletada popular que es du a terme aquest dissabte a Sant Julià de Lòria. Es tracta de l'acte més rellevant de la Festa de la bicicleta d'aquesta parròquia, que vol fomentar l'esport i els bons hàbits de conducció.
La Festa de la bicicleta es celebrarà en dues jornades. Divendres es duran a terme diversos tallers al Centre Esportiu de la parròquia on participaran 150 nens i nens de tercer cicle. També es farà una xerrada formativa que anirà acompanyada d'un vídeo que té com a finalitat reflectir situacions problemàtiques que els nens hauran d'afrontar si circulen amb bicicleta. Està protagonitzat per tres ciclistes professionals, entre els quals hi ha Purito Rodríguez, que ja ha participat en altres iniciatives destinades als més menuts.El cap del Servei de Circulació, Àlex Gil, assegura que la influència del ciclista s'ha notat en les pràctiques dels més petits a l'hora de complir les normes de circulació, com l'ús del casc. Dissabte al matí es podrà assistir a la bicicletada popular que sortirà de la plaça de la Germandat i que encapçalaran tres ciclistes professionals, el mateix Purito, Xavier Florencio i l'andorrà Emili Pérez.Informa: Pere Moliné Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.