Quan el de Nadal no és un dia festiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El de Nadal és un dia festiu, però alguns serveis han de funcionar amb normalitat. Des dels cossos especials, com ara bombers, policia, hospital, fins a la restauració o les benzineres no aturen l'activitat.

Una part de la dotació de bombers viu avui una jornada normal, sense poder gaudir de la festivitat de Nadal amb la família. Entre totes les casernes d´Andorra, 9 agents estan preparats per afrontar qualsevol imprevist, com per exemple l´accident que ha tingut lloc a mig matí a Santa Coloma. En cas que les necessitats siguin majors, s´incorporarien altres agents. En tot cas, segons l'oficial de guàrdia, Josep M. Alonso, la festivitat de Nadal no acostuma a generar molta feina.

Els serveis turístics també treballen avui. Les pistes d´esquí, la restauració o els hotels tenen en aquesta època més feina que de costum, ja que és temporada alta. Igualment la policia i els serveis de circulació.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.