El quart d'Ordino descarta exigir un lloguer al Govern per ubicar el ministeri de Medi Ambient i Agricultura al Casamanya

Nova reunió entre el Govern, el comú d'Ordino, el quart i les conselleres generals de la parròquia per tractar el canvi de l'emplaçament del ministeri de Medi Ambient i Agricultura a l'hotel Casamanya.

En la trobada d'aquest dimecres a la tarda el quart ha traslladat a l'executiu les modificacions, la gran majoria tècniques, proposades pel consell de la institució a l'esborrany del protocol d'entesa. Uns canvis que permetran començar a materialitzar la proposta i que seran analitzats per l'executiu.

La llevadora del quart ha descartat exigir cap quota de lloguer al Govern per instal·lar-hi les dependències de la cartera que lidera Sílvia Calvó. Ha indicat, però, que a canvi, tan sols sol·licitaran un espai a l'equipament per destinar-lo a custodiar els seus arxius i a poder fer reunions de treball.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.